foto

Susane Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Promo Life (TV film)
2009 Sólista
2006 Purity
2005 Couple of Days and Nights, A

TV seriály

2017 Sněží! (TV seriál)
Všechno chce svůj čas (S01E06)
susaneLand (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
Leo's Girlfriend (S06E04)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Konec služby (S07E13)
2009 Nite Tales: The Series (TV seriál)
Ruby & the Rockits (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Do temnot půjdu za tebou... (S05E17)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do banky (S06E12)
Policejní odznak (TV seriál)
Money Shot (S07E03)
2006 O.C. (TV seriál)
The Party Favor (S03E23)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 susaneLand (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace