foto

Joe Di Reda

  • nar. 16.9.1928
    Worcester, Massachusetts, USA
  • zem. 16.6.2007 (78 let)
    Worcester, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1976 Special Delivery
1975 Hindenburg
Returning Home (TV film)
1974 Pohled společnosti Parallax
The Green Hornet - a.z.
1973 Vládce severní dráhy
1971 Cactus in the Snow
Kmen Andromeda
Lock, Stock and Barrel (TV film)
1966 Strážní loď Sand Pebbles
1965 36 Hours
1964 Let z Ašije
1959 The Big Fisherman
1958 Imitation General
In Love and War
Juvenile Jungle
Lineup
The Black Orchid
1957 Nepřítel pod hladinou
Sladká vůně úspěchu
The True Story of Jesse James
Time Limit
1956 Gaby
Miluj mě něžně
Screaming Eagles

TV seriály

1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Noc u Rosie (S07E24)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
It's a Man's World (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Frontier Justice (TV seriál) - a.z.
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace