foto

Donald Högberg

  • nar. 18.12.1952 (66 let)
    Nynäshamn, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
V hodině rysa
2011 Za hranicemi
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
2007 Arn
2006 Když padne soumrak
Tusenbröder - Återkomsten - a.z.
2005 Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2003 Norrmalmstorg (TV film)
2001 Sprängaren
Återkomsten (TV film)
2000 Jesus lever (TV film)
Sleepwalker
1999 Dödsklockan (TV film)
1998 Smlouva na smrt
1997 Selma & Johanna - en roadmovie
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Osudová záležitost (TV film)
Roseanna
1992 Min store tjocke far
1989 Výslech (TV film)

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
At Any Price (E06)
2017 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Blå ögon (TV seriál)
Mina föräldrars lögner (E06)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
The Spiral (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Eiserne Hochzeit (E10)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (4)
2008 Om ett hjärta (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2003 Ramona (TV seriál)
Talismanen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)
2001 Kaspar i Nudådalen (TV seriál)
1999 Insider (TV seriál)
Nya tider (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Spår i mörker (S01E08)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1995 Den täta elden (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1990 Nepřítel nepřítele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace