foto

Francesca Faridany

  • nar. 15.7.1969 (50 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 False Positive
2018 Black Panther
2017 Láska za láskou
1997 Conceiving Ada

TV seriály

2019 Manifest (TV seriál)
Contrails (S01E11)
Bull (TV seriál)
Into the Mystic (S04E06)
2018 F.B.I. (TV seriál)
The Armorer's Faith (S01E10)
Manifest (TV seriál)
Crosswinds (S01E10)
Dead Reckoning (S01E09)
Point of No Return (S01E08)
další epizody (5)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vyjasnění (S07E10)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2016 Falling Water (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fashionable Crimes (S17E20)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky