foto

Francesca Faridany

  • nar. 15.7.1969 (49 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Panther
2017 Love After Love
1997 Conceiving Ada

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Clarity (S07E10)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2016 Falling Water (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fashionable Crimes (S17E20)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace