foto

Sam Edwards

  • nar. 26.5.1915
    Macon, Georgia, USA
  • zem. 28.7.2004 (89 let)
    Durango, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Pošťák vždy zvoní dvakrát
1979 Mark Twain: Beneath the Laughter (TV film)
1978 Just Me and You (TV film)
1977 Incredible Rocky Mountain Race (TV film)
Viva Knievel!
1976 Flight of the Grey Wolf (TV film)
New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
1975 Útěk na čarodějnou horu
1974 Hit Lady (TV film)
Prasečí farma (TV film)
Větrná smršť (TV film)
1973 Chase (TV film)
Set This Town on Fire (TV film)
1972 Biscuit Eater, The
1971 Deadly Dream (TV film)
In Broad Daylight (TV film)
Scandalous John
The Death of Me Yet (TV film)
1970 Cheyennský klub
Vojna není kojná
1969 Dragnet 1966 (TV film)
Hello, Dolly!
1968 Bullittův případ
The Young Runaways
Three Guns for Texas
1963 The Prize
1961 Roztržitý profesor
1960 The Beatniks
1958 Revolt in the Big House
The Badlanders
Torpedo Run
1957 Guns Don't Argue - a.z.
1956 Mezi nebem a peklem
1955 Gang Busters - a.z.
The McConnell Story
1954 Witness to Murder
1951 Flying Leathernecks
Operace Pacifik
1950 The Jackpot
The Sun Sets at Dawn
1949 Přímo nad hlavou
1948 Larceny
The Countess of Monte Cristo
The Street with No Name
1943 The Little Broadcast
1942 Bambi
Captain Midnight
Rubber Racketeers
1941 Hoola Boola
1940 East Side Kids
1937 High Hat

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Plastic Man Comedy/Adventure Show (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
These Are the Days (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Rod Rocket (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
Full Circle (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1952 The Christophers (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace