foto

Jindřich Bonaventura

  • nar. 5.3.1930 (88 let)
    Kunratice u Prahy, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Na druhý pohled (TV film)
2008 Hlídač č. 47
2005 Rána z milosti (TV film)
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film)
2001 Javorový guláš (TV film)
Nelásky (studentský film)
Případy profesora Capellariho: Mileniny knihy (TV film)
2000 Smrtící vlna (TV film)
1999 Vincenz Priessnitz
Zprávy z domova (studentský film)
1996 Casa Nostra
1995 Mutters Courage
1991 Corpus delicti
1989 Uzavřený okruh
Čas sluhů
1987 O zatoulané princezně
1986 Cena medu
1980 Svítalo celou noc
1973 Počkám, až zabiješ
1970 Tvář pod maskou
1969 Případ pro začínajícího kata
1968 Všichni dobří rodáci
1959 První a poslední

TV seriály

2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Kladivo na důchodce (S01E09)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Comeback (TV seriál)
Obraz paní Rybkové (S02E13)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Nástup (S02E07)
1991 Wolfgang A. Mozart (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace