foto

Veenu Sandhu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dětská hra
Morning Show Mysteries: A Murder in Mind (TV film)
Morning Show Mysteries: Death by Design (TV film)
Psí domov
2017 Cop and a Half: New Recruit (TV film)
2012 Ambrosia

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Never Kissed A Girl (E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Raising Hell (S15E02)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Fight or Flight (S01E08)
Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Vzkříšení (S01E09)
Trajektorie (S01E08)
Pod tlakem (S01E07)
2017 Somewhere Between (TV seriál)
Destiny 2.0 (E02)
2015 The Whispers (TV seriál)
Traveller in the Dark (E12)
2013 Arrow (TV seriál)
Identita (S02E02)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky