foto

Cali Timmins

  • nar. 27.4.1963 (57 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Nebeský oheň (TV film)
1998 Hra na schovávanou (TV film)
Sealed with a Kiss (TV film)
1997 Hostile Force (TV film)
1995 Fast Company (TV film)
Hard Evidence
1994 Green Dolphin Beat (TV film)
1984 Hotel New Hampshire
1983 Vesmírný lovec
1980 Seed of Innocence

TV seriály

1997 Fast Track (TV seriál)
1996 Frasier (TV seriál)
Stará láska nerezaví (S03E14)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Volba Miss (S07E02)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Manhunt (S01E04)
TekWar (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ona to zvládne (S02E07)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Basic Black (S03E17)
Poslední z odvážných (S03E13)
1992 Highlander (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Loving Friends and Perfect Couples (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky