foto

Bob The Drag Queen

  • nar. 22.6.1986 (32 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Cocoa Fondue Show
2017 Holky na tahu
2016 Cherry Pop

TV seriály

2018 Besties (TV seriál)
2016 Zelený servis (TV seriál)
Meth(od) (S01E01)
2014 Playing House (TV seriál)

Dokumentární

2018 A Queen for the People
The Drag Roast of Heklina
2016 Dragged

TV pořady

2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Besties (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 A Queen for the People

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace