foto

Joey Zimmerman

  • nar. 10.6.1986 (33 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Roswell FM
2006 Return to Halloweentown (TV film)
2004 Halloweenská střední (TV film)
2001 Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)
2000 Bobby's Whore
1999 Padělatel
1998 Městečko Halloween (TV film)
Šest pohřbů a jedna svatba
1997 Thousand Men and a Baby, A (TV film)
Únos profesora Griffina (TV film)
1996 Pán šelem - Braxovo oko (TV film)
1994 Mother's Boys
Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)

TV seriály

2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Fotka do ročenky (S04E20)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Marihuanové šílenství (S03E01)
1999 Felicity (TV seriál)
Happy Birthday (S01E18)
1998 Becker (TV seriál)
Bůžek lásky (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Bailey Kipper's P.O.V. (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Halloween (S05E03)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Země 2 (TV seriál)
1993 Mommies, The (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky