foto

Mark O'Brien

  • nar. 7.5.1984 (33 let)
    St. John's, Newfoundland and Labrador, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kin
State Like Sleep
2016 Příchozí
2015 End of Days, Inc.
How to Plan an Orgy in a Small Town
Len a spol.
The Dark Stranger
2012 Zápasnice
2009 Vyrostla filmová hvězda
2008 Pomluva (TV film)
2006 Cesta k vítězství (TV film)

TV seriály

2016 The Last Tycoon (TV seriál)
The Last Tycoon (E01)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)
The Threshold (S03E07)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Kiss Kiss, Bye Bye (S01E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Kali (S02E09)
Limbo (S02E08)
další epizody (9)
2014 Hannibal (TV seriál)
Naka-Choko (S02E10)
Shiizakana (S02E09)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochův večer v Kanadě (S05E12)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)

TV pořady

1992 This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Doylův okrsek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace