foto

Darlene Hunt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Platonically Incorrect (TV film)

TV seriály

2018 Roseanne (TV seriál)
Dress to Impress (S10E02)
2016 Good Girls Revolt (TV seriál)
Dateline (E09)
The Futures (E03)
The Folo (E02)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
The Kremps (S01E08)
Save Me (TV seriál)
Take It Back (E02)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Quality of Life (S04E01)
2012 Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Tenký led (S03E01)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Bojovat až do konce (S02E13)
Poslední díkuvzdání (S02E08)
Když pacienti odcházejí (S02E01)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E13)
Štastné narozeniny, raku (S01E08)
Letní čas (S01E02)
další epizody (4)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Snadná barva, nesnadná svatba (S04E15)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Runoff
2008 Vánoční vrah
2006 Absurdistán
Darwinovy ceny
2004 Mám rád Huckabees
1999 Smut
1998 „Sladká“ pomsta (TV film)

TV seriály

2016 Dice (TV seriál)
Prestige (S01E03)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Pie-Mary (S07E09)
2014 Noční směna (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
In the Pines (S03E04)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Brown Trembler (S02E18)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Quality of Death (S04E03)
Parks and Recreation (TV seriál)
Are You Better Off? (S05E22)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
The Chatterer (S01E03)
Parks and Recreation (TV seriál)
Sex Education (S05E04)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Jerry's Painting (S03E11)
Time Capsule (S03E03)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
To je Amerika (S01E09)
Parks and Recreation (TV seriál)
Pawnee Zoo (S02E01)
2008 Greek (TV seriál)
Spring Broke (S01E22)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Snadná barva, nesnadná svatba (S04E15)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, the Muse (S05E16)
1998 Becker (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace