foto

Christopher Moynihan

  • nar. 1.4.1973 (47 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mascots
2006 Nominace na Oscara
2004 Foster Hall (TV film)
2003 Vichřice
2002 Hiding in Walls

TV seriály

2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Volba (S03E02)
Pár nových začátků (S03E01)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Dinner (E04)
2011 Man Up (TV seriál)
2010 100 Questions (TV seriál)
2009 Dr. House (TV seriál)
Čiči čiči (S05E18)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Připravit, pozor, vražda (S01E13)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Krakatice (S02E25)
2003 Svádění (TV seriál)
2001 Gary & Mike (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Foster Hall (TV film)

TV seriály

2017 Marlon (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2011 Man Up (TV seriál)
2010 100 Questions (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Marlon (TV seriál)
Stoprocentně upřímní (S02E05)
Poradna pro páry (S02E04)
Sestry (S02E03)
další epizody (5)
2017 Marlon (TV seriál)
Konec cesty (S01E10)
Nevhodný Marlon (S01E09)
Trenér Marlon (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky