foto

Sam Wanamaker

  • nar. 14.6.1919
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 18.12.1993 (74 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1981 Jak zemřel Randy Webster (TV film)
1980 My Kidnapper, My Love (TV film)
1977 Sindibád a Tygří oči
1971 Catlow
1970 Executioner, The
1969 Případ zlaté husy
1968 Legend of Custer, The

TV seriály

1989 Columbo (TV seriál)
Velké podvody (S08E04)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 Columbo (TV seriál)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Dundee and the Culhane (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
Pravidla zabíjení (TV film)
1992 Město radosti
1991 Předem vinni
Samé štěstí
1990 Always Remember I Love You (TV film)
Running Against Time (TV film)
1989 Shell Seekers, The (TV film)
1988 Tajna manastirske rakije
Verdikt
1987 Baby Boom
Dvě paní Grenvillové (TV film)
Sadie and Son (TV film)
Superman 4
1986 Špinavá dohoda
1985 Ambasáda (TV film)
Pilotův návrat
Podvod (TV film)
1984 Ghost Writer, The (TV film)
Heartsounds (TV film)
Irreconcilable Differences
1982 I Was a Mail Order Bride (TV film)
1981 Our Family Business (TV film)
1980 Soutěž
Vojín Benjaminová
1979 Charlie Muffin (TV film)
Z pekla k vítězství
1978 Smrt na Nilu
1977 Billy Jack Goes to Washington
1976 Billion Dollar Bubble, The
Pouť zatracených
The Sell Out
1975 Točité schodiště
1974 Law, The (TV film)
Mousey (TV film)
1972 Arturo UI (TV film)
The Gangster Show: The Resistible Rise of Arturo Ui (TV film)
1967 ...Otan ta psaria vgikan sti steria!
Danger Route
Warning Shot
1965 Báječní muži na létajících strojích
Špión, který přišel z chladu
1964 Man in the Middle
1962 Taras Bulba
1960 Betonová džungle
1959 Battle of the Sexes, The
1955 The Secret
1951 Mr. Denning Drives North
1949 Dej nám tento den
1948 My Girl Tisa

TV seriály

1993 Wild Justice (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
A Feasibility Study (S01E29)
1961 The Defenders (TV seriál)

Dokumentární

1973 Monster or Miracle? Sydney Opera House (TV film)
The Fifth Facade: The Making of the Sydney Opera House - vyp.
1953 Panorama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace