foto

Gabrielle Christian

  • nar. 30.7.1984 (34 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Party Is Over
2014 Bejvalka ze záhrobí
Girltrash: All Night Long
2013 Léto na ostrově (TV film)
2012 Žraločí masakr v Jersey Shore (TV film)
2007 Girltrash!
Na jih od Pico
2005 Americká zbraň

TV seriály

2013 Ctrl.Alt.Del (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Bojovník (S03E16)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
2010 Dr. House (TV seriál)
Neplánované rodičovství (S07E05)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Atomové číslo 33 (S04E16)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Doživotní prázdniny (S06E08)
2006 Windfall (TV seriál)
2005 Do neznáma (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Co mám dělat? (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Young Americans (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace