foto

Kymberly Newberry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Section 8
2005 Nebezpečné hry 3 (TV film)
2004 Woman Thou Art Loosed
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Retiring Tatiana
Traffic - Nadvláda gangů
1996 Suddenly (TV film)
1995 Americký prezident
Cena lásky (TV film)
1994 A Friend to Die For (TV film)
1993 Srdce a duše

TV seriály

2011 Mentalista (TV seriál)
Odstrčený syn (S03E21)
2007 Dirt (TV seriál)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Man's Ridge (S01E16)
2005 Barbershop (TV seriál)
Committed (TV seriál)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Až do dna (S10E13)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Abby Road (S06E12)
1999 Get Real (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Target Practice (S03E17)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Pouta, která svazují (S02E11)
Policie New York (TV seriál)
Weaver of Hate (S05E14)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Přiznání (S09E06)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1996 Roseanne (TV seriál)
The Wedding (S08E23)
1995 Cybill (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Maestro (S07E03)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Abandando Abandoned (S01E13)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Děťátko přichází na svět (S03E20)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Jako v pohádce, část první (S01E08)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky