foto

Charlie Weber

  • nar. 20.9.1978 (42 let)
    Jefferson City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 After: Přiznání
DC Showcase: Adam Strange
2019 Coyote Lake
2017 ExPatriot
2016 Jarhead 3: The Siege (TV film)
2010 Tupíři
2004 Velmi nebezpečné známosti 3
2003 Gacy
2002 Dead Above Ground
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2020 Vražedná práva (TV seriál)
Stay (S06E15)
Annalise Keating Is Dead (S06E14)
What If Sam Wasn't the Bad Guy This Whole Time? (S06E13)
další epizody (6)
2019 Vražedná práva (TV seriál)
Are You the Mole? (S06E09)
I Want to Be Free (S06E08)
I'm the Murderer (S06E07)
další epizody (16)
2018 Vražedná práva (TV seriál)
Chci tě milovat až do smrti (S05E08)
Podfoukla mě (S05E07)
Můžeme ho najít (S05E06)
další epizody (15)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Žij. Žij. Žij (S04E08)
Goliášovi nikdo nefandí (S04E07)
Buď silná, mámo (S04E06)
další epizody (14)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Kdo umřel? (S03E09)
Už žádnou krev (S03E08)
Mateřská intuice (S03E07)
další epizody (15)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Co jsme to provedli? (S02E09)
Ahoj, já jsem Philip (S02E08)
Chci, abys umřela (S02E07)
další epizody (15)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Zabij mě, zabij mě, zabij mě (S01E09)
Je ženatý (S01E08)
Zasloužil si zemřít (S01E07)
další epizody (9)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Uprchlík (S04E16)
90210: Nová generace (TV seriál)
Markův soud (S05E20)
Kdo s koho (S05E19)
Bez přetvářky (S05E18)
další epizody (7)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Besieged (S05E07)
Enemy of My Enemy (S05E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt lovce tornád (S07E05)
2010 Dr. House (TV seriál)
Otevřít a zavřít (S06E18)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
To Sprong, with Love (S02E11)
2008 Dirt (TV seriál)
Dirty, Slutty Whores (S02E02)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nadhazovač snů (S05E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prázdné oči (S07E18)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Hrdinové (S02E23)
Veronica Mars (TV seriál)
O hříších a lidech (S03E07)
2004 Everwood (TV seriál)
Potřeba vědět (S03E10)
Nevyslovené pravdy (S02E16)
Chůze po provaze (S02E15)
další epizody (4)
2003 Everwood (TV seriál)
Břemeno pravdy (S02E08)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Nezapomenutelný rytíř (S04E06)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dar (S05E22)
Tíha světa (S05E21)
Spirála (S05E20)
další epizody (9)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Naslouchat strachu (S05E09)
Stín (S05E08)
Rodina (S05E06)
další epizody (5)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Dokumentární

2003 'Buffy': Season 5 Overview

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky