foto

Charlie Weber

  • nar. 20.9.1978 (39 let)
    Jefferson City, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 ExPatriot
2016 Jarhead 3: The Siege (TV film)
2010 Tupíři
2004 Velmi nebezpečné známosti 3
2003 Gacy
2002 Dead Above Ground
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2017 Vražedná práva (TV seriál)
Live. Live. Live. (S04E08)
Nobody Roots For Goliath (S04E07)
Stay Strong, Mama (S04E06)
další epizody (14)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Who's Dead? (S03E09)
No More Blood (S03E08)
Call It Mother's Intuition (S03E07)
další epizody (15)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
What Did We Do? (S02E09)
Hi, I'm Philip (S02E08)
I Want You to Die (S02E07)
další epizody (15)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
He Has a Wife (S01E08)
He Deserved to Die (S01E07)
další epizody (9)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nadhazovač snů (S05E13)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dar (S05E22)
Tíha světa (S05E21)
Spirála (S05E20)
další epizody (9)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Naslouchat strachu (S05E09)
Stín (S05E08)
Rodina (S05E06)
další epizody (5)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Dokumentární

2003 'Buffy': Season 5 Overview

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace