foto

Charlie Weber

  • nar. 20.9.1978 (40 let)
    Jefferson City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 ExPatriot
2016 Jarhead 3: The Siege (TV film)
2010 Tupíři
2004 Velmi nebezpečné známosti 3
2003 Gacy
2002 Dead Above Ground
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2019 Vražedná práva (TV seriál)
Please Say No One Else Is Dead (S05E15)
Make Me the Enemy (S05E14)
Where Are Your Parents? (S05E13)
další epizody (7)
2018 Vražedná práva (TV seriál)
I Want to Love You Until the Day I Die (S05E08)
I Got Played (S05E07)
We Can Find Him (S05E06)
další epizody (15)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Live. Live. Live. (S04E08)
Nobody Roots For Goliath (S04E07)
Stay Strong, Mama (S04E06)
další epizody (14)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Who's Dead? (S03E09)
No More Blood (S03E08)
Call It Mother's Intuition (S03E07)
další epizody (15)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
What Did We Do? (S02E09)
Hi, I'm Philip (S02E08)
I Want You to Die (S02E07)
další epizody (15)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
He Has a Wife (S01E08)
He Deserved to Die (S01E07)
další epizody (9)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Uprchlík (S04E16)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Besieged (S05E07)
Enemy of My Enemy (S05E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt lovce tornád (S07E05)
2010 Dr. House (TV seriál)
Otevřít a zavřít (S06E18)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
To Sprong, with Love (S02E11)
2007 Dirt (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nadhazovač snů (S05E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prázdné oči (S07E18)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Hrdinové (S02E23)
Veronica Mars (TV seriál)
O hříších a lidech (S03E07)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Nezapomenutelný rytíř (S04E06)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dar (S05E22)
Tíha světa (S05E21)
Spirála (S05E20)
další epizody (9)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Naslouchat strachu (S05E09)
Stín (S05E08)
Rodina (S05E06)
další epizody (5)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Dokumentární

2003 'Buffy': Season 5 Overview

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace