foto

James Ferris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mistress Hunter
2017 The Stalker Club
2012 Stalked at 17 (TV film)
Teenage Bank Heist (TV film)
2009 Off the Ledge
2008 Příběhy z temnoty
2007 Hitchhiker, The
Pretty Cool Too
2006 Nightmare Man
Piráti ostrova pokladů
2005 Jacqueline Hydeová
Král ztraceného světa
Zombie přichází

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Silent Service (S16E17)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
Extant (TV seriál)
Nová hranice (S02E05)
Adaptace (S02E02)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný rozpočet (S06E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vystřízlivění (S15E02)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zanechte všech nadějí (S08E19)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Fallout (S04E07)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Hrdinové a zločinci (S04E02)
2009 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight to King's Pawn (E12)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Florida (S04E16)
Odložené případy (TV seriál)
Sabotáž (S05E12)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Odvážní a bohatí (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace