foto

Christina Sicoli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Morning Show Mysteries: Death by Design (TV film)
2018 A.R.C.H.I.E. 2
All of My Heart: The Wedding (TV film)
Santa's Boots (TV film)
2016 Monkey Up
Pup Star
2013 Afterparty
2012 Hitched for the Holidays (TV film)
Pes jménem Duke (TV film)
Rags (TV film)
2004 Denied
1999 Detroit Rock City

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
White House Down (S02E05)
Crimes and Punishment (S02E03)
UnREAL (TV seriál)
Tilt (S04E06)
No Limit (S04E05)
2015 Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
S.E.I.Z.E. The Day (S08E02)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Ve skutečnosti (S05E02)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Souboj Titanů (S04E17)
Lovci duchů (TV seriál)
Mannequin 3: The Reckoning (S06E14)
2009 Assistants, The (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Afterparty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky