foto

Charles Dumas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blok 99
2010 The Tested
2008 Knock 'em Dead
2007 Where God Left His Shoes
2003 Rudá voda (TV film)
1999 The Hall Monitor
1998 Drtivý dopad
1997 Peacemaker
Svatba naruby
Země policajtů
1995 Smrtonosná past 3
1991 Separate But Equal (TV film)
1987 Lepší zítřek 2
1986 Jumpin' Jack Flash

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Billboard Justice (S04E05)
2015 Forever (TV seriál)
Memories of Murder (E16)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Golden Boy (E02)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Criminal Law (S16E09)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Une gare en or massif (E37)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky