Reklama

Reklama

John Sanders kdysi pracoval jako expert na ropné plošině. Odešel, když při nehodě zahynuli dva jeho kolegové a on si jejich smrt dával za vinu. Tehdy se také rozešel s manželkou, bioložkou Kelly, a odstěhoval se do zapadlého koutu Louisiany, kde si s kamarádem otevřel nepříliš výnosný rybářský podnik. Když ospalé místo rozruší zprávy o částech lidských těl, nalezených na břehu řeky, vyhledá Kelly Johna znovu. Ztratila mladické ideály a mnohem víc než ekosystém ji zajímá zisk jejího zaměstnavatele Geneho Bradleye, manažera naftařské společnosti, která na řece provádí kontroverzní zkušební vrty. Kelly a její doprovod chtějí, aby je John dopravil na plošinu v jednom ze slepých ramen řeky a současně pomohl s problémy, které se objevily. Protože John nutně potřebuje peníze na splácení dluhů, neochotně práci přijme. Zatímco se svým cajunským parťákem Emerym Brousardem doprovází průzkumníky pod hladinu, blíží se další potíže. Nelítostní zločinci Ice, Brett a Jerry, kteří tu hledají peníze z drogových kšeftů, ukryté v potopeném autě. Ani Sanders a jeho zákazníci, ani gangsteři netuší, že pod hladinou číhá další problém, krvelačný sladkovodní žralok, kterého vrty vyhnaly z loviště. Situace se vyhrotí, když se naftaři dostanou se zločinci do konfliktu a John s Kelly jsou donuceni hledat potopené auto, ležící zřejmě přímo uprostřed žralokova loviště. (TV Nova)

(více)

Recenze (47)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento kousek se snažil co to jen šlo, aby diváka zaujal svým všestranným scénářem, ale jak vidno moc se mu to nepodařilo. S pánem režisérem Carnerem jsem měl vždycky problém, protože tento chlapík je prostě obyčejný packal. Už poněkolikáté pohřbil potenciál svého filmu překombinovaným dějem, do kterého se snažil vecpat něco navíc. Přitom měl několik es přímo v rukávu. To by však musel umět lépe blafovat. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

První polovina snímku vyhlíží poklidně, až by jeden řekl, že se snad jedná o rodinný film, a druhá mixuje žraločí drama s gangsterským motivem. Celkově tak vzniká podivné dílo TV produkce, jakoby tvůrci přesně nevěděli co točit. Chápu že je těžké po tak ohromném množství filmů o útocích žraloka vymyslet něco originálního, ale přeci jen, když není v rukávě pořádně promyšlený scénář, nemá cenu něco točit. Paskvilů už také vzniklo více než dost, tak proč vytvářet další. Tento nerozhodný počin je tedy opět zbytečným snímkem, po kterém televize sáhnou snad jen kvůli jeho nízké ceně za nákup. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Rudá voda přináší 3 důležité poznatky: 1) Kdo lže, ten krade - a kdo krade, blbě skončí... 2) Gangsta-rapeři by se měli držet svýho kopyta a nesrat se do filmu!... 3) Lou Diamond Phillips je sice mizerný herec, zato vynikající plavec a vítěz v kraulu se žralokem na 100metrů!... Takže ANO! Film mě vlastně svým způsobem "obohatil"! Vše ostatní dokonale vystihuje hláška postavy Lou Diamonda k postavě Coolia: "Podívejte se na něj, vždyť tu bouchačku drží jak v nějakým mizerným béčkovým filmu!..." ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Černoch Hoolio ve svých sytě žlutých teplácích a gangsta kšiltovce od vietnamců skáče 2 metry do výšky, Lú Dajmont Filips plave rychleji než žralok, poklad který je složen z prachů z Monopolů....strašná kokotina, přemýšlel jsem jestli se smát nebo brečet. Ke konci jsem doufal, ať žralok všechny seřere komplet s celým štábem.... ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečné, potápěč potřebuje resuscitaci a ona se přitom převleče. Měla zůstat v neoprenu a být k dispozici na případné střídání. A afroamerický potápěč řekne, že ho nemůže žádná ryba rozházet, ale žralok je paryba. Dále potápěč vystupuje na loď a žaket s lahví nechá ve vodě Diletantská nepřesnost. Po celý film nazývají žraloka rybou - nepochopitelné. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama