foto

Matt Williams

  • nar. 2.11.1964 (56 let)
    Evansville, Indiana, USA

Biografie

Matt Williams je americký televizní producent a scenárista. Williams, jehož rodné jméno je Mark, je absolventem University of Evansville a postgraduálně pracoval v divadle na University of New Orleans. Předtím, než se stal scenáristou a producentem, působil jako herec, vystupoval v reklamách, divadle a na mýdlové operě Christian Broadcasting Network Other Life na začátku 80. let 20. století.

Jedním z jeho mnoha kreditů je tvorba a výkonná produkce spolu s Carmen Finestrou a Davidem McFazeanem televizního seriálu Kutil Tim. Produkoval např. film Po čem ženy touží. Byl scenáristou a producentem pro Cosby Show, a psal scénář pro Divoká srdce nelze zlomit. Williams vytvořil televizní seriál Roseanne.

Dále napsal hru „Mezi denním světlem a Boonville“ a režíroval a koprodukoval celovečerní film Jdi za svým srdcem.V roce 2006 také napsal a režíroval Walker Payne, v němž hráli Jason PatricDrea de Matteo a Sam Shepard.

Petr "Petr.Kocfeld" Kocfelda

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Walker Payne
1991 Divoká srdce nelze zlomit

TV seriály

2014 Saint George (TV seriál)
1997 Soul Man (TV seriál)
1996 Buddies (TV seriál)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
1993 Kutil Tim (TV seriál)
Velký závod (S02E25)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Stereo-typ (S01E24)
Jak pravil Freud (S01E15)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Debut (S01E01)
1988 Roseanne (TV seriál)
Life and Stuff (S01E01)
Cosby Show (TV seriál)
Petanque (S04E19)
1987 A Different World (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Dance Mania (S04E10)
Autumn Gifts (S04E07)
I Know That You Know (S03E21)
další epizody (5)
1986 Cosby Show (TV seriál)
Cliff in Charge (S03E12)
Bring 'em Back Alive (S03E01)
Off to the Races (S02E25)
další epizody (6)
1985 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Toe (S02E11)
The Juicer (S02E02)
Vanessa's New Class (S01E18)
další epizody (4)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Rudy's Sick (S01E13)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Walker Payne
2000 Jdi za svým srdcem

TV seriály

1998 Costello (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 TVography: Home Improvement - A Half Hour of Power (TV film)

TV seriály

1986 Cosby Show (TV seriál)
An Early Spring (S02E22)
Mrs. Westlake (S02E12)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 The Conners (TV seriál)
Episode 19 (S03E19)
Episode 18 (S03E18)
Episode 17 (S03E17)
další epizody (30)
2019 The Conners (TV seriál)
Smoking Penguins and Santa on Santa Action (S02E09)
Lanford, Toilet of Sin (S02E08)
Slappy Holidays (S02E07)
další epizody (12)
2018 The Conners (TV seriál)
O Sister, Where Art Thou (S01E08)
Hold the Salt (S01E07)
One Flew Over The Conners' Nest (S01E06)
další epizody (8)
Roseanne (TV seriál)
Knee Deep (S10E09)
Netflix & Pill (S10E08)
Go Cubs (S10E07)
další epizody (9)
2014 Saint George (TV seriál)
1997 Soul Man (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Into That Good Night: Part 2 (S09E24)
Into That Good Night: Part 1 (S09E23)
Arsenic and Old Mom (S09E22)
další epizody (12)
1996 Buddies (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Home for the Holidays (S09E12)
Mothers and Other Strangers (S09E11)
Home Is Where the Afghan Is (S09E10)
další epizody (26)
1995 Roseanne (TV seriál)
December Bride (S08E11)
Direct to Video (S08E10)
Of Mice and Dan (S08E09)
další epizody (24)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
The Parenting Trap (S07E12)
Maybe Baby (S07E11)
Thanksgiving 1994 (S07E10)
další epizody (25)
1993 Roseanne (TV seriál)
White Trash Christmas (S06E12)
The Driver's Seat (S06E11)
Thanksgiving 1993 (S06E10)
další epizody (25)
1992 Roseanne (TV seriál)
It's No Place Like Home for the Holidays (S05E12)
Of Ice and Men (S05E11)
Good Girls, Bad Girls (S05E10)
další epizody (25)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Santa Claus (S04E12)
Kansas City, Here We Come (S04E11)
Thanksgiving 1991 (S04E10)
další epizody (25)
1990 Roseanne (TV seriál)
Confessions (S03E12)
Do You Know Where Your Parents Are? (S03E11)
Dream Lover (S03E10)
další epizody (24)
1989 Roseanne (TV seriál)
No Talking (S02E12)
Lobocop (S02E11)
Brain-Dead Poets Society (S02E10)
další epizody (27)
1988 Roseanne (TV seriál)
Here's to Good Friends (S01E08)
The Memory Game (S01E07)
Lovers' Lane (S01E06)
další epizody (8)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2013 Helena (TV seriál) - kniha
Dcery a další cizinci (S03E16) - kniha
Zub za zub (S03E15) - kniha
Volba partnerky (S03E14) - kniha
další epizody (16)
2012 Helena (TV seriál) - kniha
Daně (S02E12) - kniha
A do druhý nohy! (S02E11) - kniha
Všechno nejlepší (S02E10) - kniha
další epizody (26)

Producentská filmografie

TV seriály

1986 Cosby Show (TV seriál)
Food for Thought (S03E02)
Bring 'em Back Alive (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky