foto

Jan Antonín Pacák

  • nar. 26.4.1941
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 23.3.2007 (65 let)
    Měchenice, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Šakalí léta
1977 Šestapadesát neomluvených hodin
1969 Cesta, která vede nikam (TV film)
1968 Olympic v Paříži (TV film)
1966 Flám
1963 Cesta hlubokým lesem

Dokumentární

2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Václava Neckáře (S02E08)
13. komnata Pavla Vítka (S01E23)
2003 Pohádka z lásky (TV film)
2002 Olympic slaví 40 let (koncert)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Volný pád (S01E08)
1998 Bigbít (TV seriál)
1983 Dvacet let Olympicu (koncert)

Koncert

1995 Olympic Unplugged (koncert)

Divadelní záznam

1976 Takzvaný večer na přidanou (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2006 Extra (TV pořad)
2003 Legendy televizní zábavy (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
2000 P.F. (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 To je fór (TV pořad)
1994 Čundrcountryshow (TV pořad)
1990 Šaráda (TV pořad)
1988 Čaj pro dva (TV pořad)
1983 Stodola Michala Tučného (TV pořad)
1978 Sólo pro... Jiří Sovák (TV pořad)
1977 Rytmus v patách aneb Večer na přidanou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky