Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto podivná zábava, na naprosto podivné TV Nova. Pan Ivan Mládek už snad nemohl hlouběji klesnout. Dost mi to připomíná většinou dosti nezábavné televizní pořady před rokem 1989, které však tento počin v některých případech vysoko převyšují. Pana Mládka respektuji, ale tento pořad jsem opravdu nebyl schopen dokoukat a tento typ humoru je mimo mé chápání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já měl pořady Ivana Mládka vždycky rád. Čundrcountryshow jsem si nechal ujít málokdy. Nejlepší byli a jsou jeho texty písniček. S hranými scénkami už to bylo trošku slabší – některé zaváněly trapností, ale našly se i také, u kterých jsem se opravdu dobře pobavil. Navíc se obklopil takovými „zjevy“ – že se tomu prostě nedalo nesmát se. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Za komunistov sa zo Západu do detských rúk dostali jedine tak nejaké kovbojky. Takže hrať sa kovbojov a indiánov frčalo dosť dlho, aby sa z týchto neskalpov stali fandovia country. Divácka základňa pomerne veľká, humor pomerne bizárek. Ale Kalamity Jane (Lenka Šindelářová) a Lenka Plačková boli určite neprehliadnuteľné. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Celkem pro pobavení to bylo ucházející. Mě nejvíce štvaly vystoupení country kapel. To jsem se šel vždycky najíst. Zapomenout nelze na paní s "brýlemi" Šindelářovou, která měla světlé momenty a dokázala i ve mě vzbudit pocit smíchu a tomu, komu se to podaří, tak musí opravdu umět. Byly to celkem příjemné víkendové večery s čundrcountry. Celkem ale s hodnocením více než na tři hvězdy nejdu. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V začátcích televizní stanice, proč ne? Jako malý kluk jsem se dokázal u Čundrcountry show docela slušně pobavit, ale budoucnost to nemá. I Mládkovo "že" časem omrzí, byť jeho osobnost je na show ještě to nejzajímavější, protože ostatní postavičky nestojí skoro za nic. Úroveň to moc nemá, humor se stal časem vyčpělý a ty "soutěže"... Ach, za ty hned hvězdičku ubírám :) 4/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama