Reklama

Reklama

Kupte si smích Karla ŠípaJaroslava Uhlíře v jejich zábavném pořadu. (Česká televize)

Recenze (33)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Z Hitšarády do Šarády. 1) Šíp a Uhlíř opouštějí svůj přisprostlý komunální více či méně trapný humor minulých Hitšarád a vytvářejí zbrusu nový pořad, plný přisprostlého komunálního více či méně trapného humoru. U hostů sázejí na osvědčené baviče či pěvce, s lehce alternativními pokusy je konec. Na první pohled tedy nic nového._____ 2) A přesto si nemohu pomoci, ale svobodné polistopadové poměry jdou jeich humoru více na ruku. Zásahy jsou trefnější, vtipy odvážnější a celkový dojem tedy výrazně lepší. Ono také začátkem devadesátých let byla spousta nových jevů k smíchu (dnes už často jen k pláči). ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Další z televizních zábavných pořadů naší nedávné historie. Šaráda byla výjimečná v tom, že obsáhla poměrně krátkou dobu po revoluci mezi lety 1990 až 1996, vysílala se nepravidelně a měla jen dvacet jedna dílů. Je vždy dobré, když tvůrci ví, kdy se má končit. Jako mladý jsem Šarádu sledoval pravidelně. Byla tím lepším, co se v televizi v rámci zábavných pořadů vysílalo. Dvojka Šíp-Uhlíř dokázala povětšinou pobavit a rozesmát. Klasické doplnění písničkami mě nebavilo, ale patřilo to neoddělitelně k estrádnímu formátu. Dnes už bych asi byl více kritický, ale z tehdejšího pohledu to byly slušné tři hvězdy. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Skvělý zábavně - satirický pořad, kde se jako hudební hosté překvapivě nezřídka vyskytovali tehdejší vlasatí hrdinové rockové a metalové scény. Nezapomenutelné satirické scény (Hospodin se po vzoru plazení před sudeťáky omlouvá Adamovi a Evě za vyhnání z ráje, Bartoška hraje tři role v jedné, protestní jedlovka, ministr pro kulturu a zábavu a mnoho dalších). Do toho dokonale prvoplánově pokleslé rekvizity v podobě kroutících se holek, jak se na správný začátek devadesátek sluší. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"To zas bude dopisů." Táta si to náhraval, takže jsem měl možnost vidět několik dílů vícekrát. Hodnotím podle toho, jak se mi to uložilo v paměti, ale určitě bych se na to rád podíval, kdyby to dávali ještě někdy v televizi. Uhlíř a Šíp tvořili vtipný scénky na aktuální (porevoluční) témata a zvali si spoustu hostů i hudebních. Určitě by stálo za to jak téměř před 20 lety, tito všichni umělci vypadali. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vznik pořadu rok 1990, uvědomme si prosím, co se tehdy točilo. Začalo Co týden dal a další "lahůdky". Proto dávám čtyři hvězdy, protože některé scénky byly skutečně perfektní, jako třeba soutěž dvou párů z nich jeden byl homosexuální či Gól v síti. Určitě to nebylo to nejlepší, co se u nás udělalo, za posledních 40 let, ale rozhodně to patřilo ve své době k tomu kvalitnímu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama