foto

Turi Meyer

  • nar. 28.6.1964 (53 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Pach krve 2: Cesta nikam
2003 Nekalé úmysly (TV film)
1999 Candyman 3: Den smrti
1998 Bláznivý boss
1995 Sleepstalker
1994 Leprechaun 2

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Lemuel, Unchained (E03)
2014 Salem (TV seriál)
2013 Witches of East End (TV seriál)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
Bringing Out the Dead (S03E13)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
The Hybrid (S03E02)
As I Lay Dying (S02E22)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Alien Express (TV film)
1999 Candyman 3: Den smrti
1995 Sleepstalker

TV seriály

1999 Angel (TV seriál)
Lot, The (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace