foto

Lance Luckey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Isabel
2006 Halley's Comet
2004 DeMarco Affairs (TV film)
The Dead Will Tell (TV film)
2001 Metropolis
Too Legit: The MC Hammer Story (TV film)
2000 Odloučené dítě (TV film)
1998 Dopisy od vraha
1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)
1994 A Friend to Die For (TV film)
To My Daughter with Love (TV film)
1993 Shameful Secrets (TV film)
1992 Komando andělů
1990 Closer, The

TV seriály

2020 Stumptown (TV seriál)
All Hands on Dex (S01E18)
2019 Stumptown (TV seriál)
Dex, Drugs and Rock & Roll (S01E06)
Rip City Dicks (S01E03)
2018 Charmed (TV seriál)
Kappa Spirit (S01E06)
Sweet Tooth (S01E03)
Nenasytná (TV seriál)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
2015 Galavant (TV seriál)
2014 Mixology (TV seriál)
2013 Pomsta (TV seriál)
Moc (S02E10)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Junior Secretary's Day (S02E09)
Krampus (S02E07)
Friendship Fish (S02E06)
další epizody (5)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Všechny za jednu (S04E07)
Zaprodat se ďáblu (S04E05)
Jedna velká rodina (S04E01)
2012 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
V rodinném kruhu (S03E09)
Dobrá investice (S03E06)
Zlomené srdce (S03E03)
další epizody (4)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Man Up (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Potíže s bratrem (S02E12)
Sbohem, táto (S02E09)
Dědictví krve (S02E07)
další epizody (5)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Kostlivec v mrazáku (S01E08)
Políbila jsem holku (S01E06)
Smlouva s ďáblem (S01E03)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ted a spol. (TV seriál)
Honba za pokladem (S02E13)
Harašení (S02E05)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Právnička, Lemur a malá špionka (S02E02)
Láska podle seznamu (S02E01)
2008 Welcome to the Captain (TV seriál)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
The Wedding Bells (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1997 Total Security (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 17 (S02E17)
Episode 14 (S02E14)
Episode 11 (S02E11)
1996 Chameleon (TV seriál)
Muž bez minulosti (S01E01)
Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 5 (S02E05)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (7)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 The Byrds of Paradise (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky