foto

Walter Giller

  • nar. 23.8.1927
    Recklinghausen, Německá říše
  • zem. 15.12.2011 (84 let)
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dinosaurier
Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
2008 Und ewig schweigen die Männer (TV film)
2007 Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
2005 Lauras Wunschzettel (TV film)
Liebe wie am ersten Tag (TV film)
2004 Jantarový talisman (TV film)
2001 Meine Mutter, meine Rivalin (TV film)
Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
1997 Haus der Vergeltung (TV film)
Hodina rozhodnutí (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Eine Weihnachtsüberraschung (TV film)
1994 Halali oder Der Schuß ins Brötchen
1993 Kommissar Klefisch: Tod am Meer (TV film)
1992 Kommissar Klefisch - Ein unbekannter Zeuge (TV film)
1983 Das Traumschiff - Das Kleid/Der Simulant/Kilimandscharo (TV film)
1980 Liebling, ich lass' mich scheiden! (TV film)
1978 Kinderparty (TV film)
Lady Dracula
1975 Das verrückteste Auto der Welt
1973 Ein Käfer auf Extratour
Pariser Nächte (TV film)
1971 Das sexte Programm
No, No Nanette (TV film)
1970 Die 13 Monate (TV film)
Die Feuerzangenbowle
Die Herren mit der weissen Weste
Jonas oder Der Künstler bei der Arbeit (TV film)
Täter auf der Spur - Froschmänner, Dem (TV film)
1969 Die Flucht nach Ägypten (TV film)
Grimms Märchen von lüsternen Pärchen
Klassenkeile
Ruba al prossimo tuo
1968 Gold für Montevasall (TV film)
Zwischen gestern und morgen (TV film)
1967 Elsk... din næste
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Johnny Banco
Slunce rošťáků
1966 Der geborgte Weihnachtsbaum (TV film)
Dýmky
Ich suche einen Mann
Poklad Inků
Spie contro il mondo
1965 DM-Killer
Výstřely v tříčtvrtečním taktu
1964 Begegnung in Salzburg
Der letzte Ritt nach Santa Cruz
Die Tote von Beverly Hills
Fanny Hill
Heiss weht der Wind
Tonio Kröger
1963 Große Liebesspiel, Das
Včelí královna
Würger von Schloß Blackmoor, Der
Zámek Gripsholm
Žebrácká opera
1962 La Chambre ardente
Liebling, ich muß dich erschießen
Schneewittchen und die sieben Gaukler
1961 ...und wer küsst mich?
Der Traum von Lieschen Müller
Drei Mann in einem Boot
L'Affaire Nina B.
Zwei unter Millionen
1960 Heldinnen
Ingeborg
Kein Engel ist so rein
1959 Bobby Dodd greift ein
Liebe auf krummen Beinen
Růže pro státního návladního
So angelt man keinen Mann
1958 Peter Voss, der Millionendieb
Zwei Herzen im Mai
1957 Blaue Jungs
Das Glück liegt auf der Straße
Die große Chance
Drei Mann auf einem Pferd
Frühling in Berlin
Schräge Otto, Der
1956 Charleys Tante
Das Bad auf der Tenne
Hejtman z Kopníku
Ich und meine Schwiegersöhne
Nichts als Ärger mit der Liebe
Schwarzwaldmelodie
Sonntagskind, Das
Spion für Deutschland
Was die Schwalbe sang
1955 Die Drei von der Tankstelle
Musik, Musik und nur Musik
Sommarflickan
1954 An jedem Finger zehn
Die tolle Lola
Sie
1953 Fräulein Casanova
Heimlich, still und leise
Schlagerparade
Skandal im Mädchenpensionat
Südliche Nächte
1952 Der Bunte Traum
Der Mann in der Wanne
Der Tag vor der Hochzeit
Die Diebin von Bagdad
1951 Die Frauen des Herrn S.
Falschmünzer am Werk
Primanerinnen
Sensation in San Remo
Wildwest in Oberbayern
1950 Das Mädchen aus der Südsee
Insel ohne Moral
Kein Engel ist so rein
1949 Artistenblut

TV seriály

2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Mein lieber Mann (TV seriál)
1976 Omaruru (TV seriál)
1969 Der rasende Lokalreporter (TV seriál)

Dokumentární

1980 Peter Frankenfeld (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1987 Ein Abend für Nadja Tiller und Walter Giller (TV pořad)
1979 Locker vom Hocker (TV pořad)
NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace