foto

Albert Uderzo

  • nar. 25.4.1927 (91 let)
    Fismes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 12 úkolů pro Asterixe
1967 Deux romains en Gaule (TV film)

TV seriály

1988 Nouveaux chevaliers du ciel, Les (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1967 Deux romains en Gaule (TV film)

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace