foto

Noam Pitlik

  • nar. 4.11.1932
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 18.2.1999 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1974 Bobby Parker and Company (TV film)
Houston, We've Got a Problem (TV film)
Na titulní straně
1973 The Bait (TV film)
1969 Big Bounce, The
Nálet tisícem letadel
Sjezdař
1968 Fade-In (TV film)
1967 Absolvent
Pan Fitzwilly
The Young Warriors
1966 Doomsday Flight, The (TV film)
Za řekou je Texas
Štístko
1965 Cesta spásy
Ďábelský bacil
1963 A Child Is Waiting

TV seriály

1998 Becker (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Convoy (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1999 The 51st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad) - a.z.
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1959 Laugh Line (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Branagan and Mapes (TV film)
Over Here, Mr. President

TV seriály

1995 Home Court, The (TV seriál)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
All for One and Two for Helen (S01E06)
There Once Was a Girl from Nantucket (S01E05)
Return to Nantucket: Part 2 (S01E04)
další epizody (5)
1989 Have Faith (TV seriál)
Sister Kate (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Learning the Ropes (TV seriál)
1987 Porters (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Off the Rack (TV seriál)
1980 I'm a Big Girl Now (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
ABC Weekend Specials (TV seriál)
Betty White Show, The (TV seriál)
Fish (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1974 That's My Mama (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace