foto

Elsa Raven

  • nar. 21.9.1929 (89 let)
    Charleston, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Answers to Nothing
2006 Miriam
2005 Cutter
Neuvěřitelný život Ethana Greena
2004 Last Full Measure, The
2002 4th Tenor, The
2000 Going Home (TV film)
1997 Titanic
1995 The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
1993 Beze strachu
Neslušný návrh
S nasazením života
1991 Lháři
1990 Padlý anděl (TV film)
Srdeční záležitost (TV film)
1988 Modernisté
1987 Destination America (TV film)
1985 Jiný život
Návrat do budoucnosti
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
Streetcar Named Desire, A (TV film)
1983 Second Thoughts
Zóna soumraku
1982 Million Dollar Infield (TV film)
1981 Americký pop
Chci jen syna
Pošťák vždy zvoní dvakrát
1980 Fatso
1979 Cracker Factory, The (TV film)
Horor v Amityville
Palebná síla
1972 Fan's Notes, A
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
South of Hell Mountain
1969 The Honeymoon Killers

TV seriály

2008 Pohotovost (TV seriál)
Věř tomu, co není vidět (S14E12)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Nothing in Common (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Buffalo Bill (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace