foto

Benedict Hardie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Neviditelný
2019 Judy & Punch
2018 Nekrotronic
Riot (TV film)
Upgrade
2017 War Machine
2016 Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
Světlo mezi oceány
2015 Observance
Strangerland
2014 Cesta naděje
2013 The Outlaw Michael Howe
2011 Frank & Jerry

TV seriály

2019 The Luminaries (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Mr Inbetween (TV seriál)
Your Mum's Got A Strongbox (S01E06)
2016 Molly (TV seriál)
Tajné město (TV seriál)
2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
Childhood's End (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2010 Rescue Special Ops (TV seriál)
Off the Rails (S02E11)
2008 Bed of Roses (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky