foto

Arkadiusz Janiczek

  • nar. 14.1.1974 (45 let)
    Opole, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Autsajder
2015 Tam, kde svítí slunce
2014 Bohové
2013 Podejrzani zakochani
2012 Komisař Blonďák
2010 Twist & Blood
2006 Náměstí Spasitele
2002 Rób swoje, ryzyko jest twoje
2001 Homme des foules, L'
Kameleon
Tryumf pana Kleksa
Zaklínač
2000 Prymas - Trzy lata z tysiąca
1999 Operacja "Koza"
1998 To wszawe nagie zycie (TV film)
1997 Milostné příběhy
Przystań
1996 Autoportret z kochanką

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Kto kogo? (S02E10)
Po kolędzie (S01E11)
W rytmie serca (TV seriál)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
2014 Lekarze (TV seriál)
Każdy ma swojego wroga (S05E10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Na polskiej ziemi (S01E02)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Učednická léta (E02)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dwie korony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace