foto

Gerard Monaco

  • nar. 16.7.1979 (39 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mamma Mia! Here We Go Again
2017 Dítě v pravý čas (TV film)
Star Wars: Poslední z Jediů
2015 Bod zlomu
2014 EXODUS: Bohové a králové
2013 Konzultant
2012 The Grind
2011 360
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
The Kitchen (divadelní záznam)
2009 Jasná hvězda
2004 Svět zítřka
Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Případy inspektora Lynleyho: S nepřítelem v zádech (TV film)
2002 Great Dome Robbery, The

TV seriály

2018 Bliss (TV seriál)
Britannia (TV seriál)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Prime Suspect 1973 (TV seriál)
White Gold (TV seriál)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
2015 Život s modelkami (TV seriál)
2013 Utopia (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
Silk (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Honest (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Katastrofa vzducholodi Hindenburg (TV film)
2004 Dive to Bermuda Triangle (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace