foto

Philip Charles Mackenzie

  • nar. 7.5.1946 (72 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Attention Shoppers

TV seriály

2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
King of the Nerds (S08E15)
The Meaningful Gift (S08E10)
2008 Svět podle Jima (TV seriál)
Cabin Boys (S08E06)
No Bedrest for the Wicked (S07E17)
The Six-Week Curse (S07E15)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Svět podle Jima (TV seriál)
Stalking Santa (S04E10)
Dress to Kill Me (S04E05)
Trashed (S03E25)
další epizody (8)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Secret Santa (S03E13)
Imaginary Friend (S03E09)
ABCs and 123s (S03E06)
další epizody (15)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Thanksgiving Confidential (S02E09)
Father Disfigure (S02E08)
The Bachelor (S02E07)
další epizody (8)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Indian Summer (S03E05)
1998 Living in Captivity (TV seriál)
Simple Life, The (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Mr. Montgomery Goes to Washington (S01E08)
George & Leo (TV seriál)
Temporarily Yours (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Nemůžeš se líbit všem (S03E23)
Frasier miluje Roz (S03E22)
Bebe přestává kouřit (S03E21)
další epizody (10)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Frasier kazí Vánoce (S03E09)
Když jsem naposledy viděl Maris (S03E08)
Dobrodružství padoucha a uličnice (S03E07)
další epizody (11)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
Bláznovy fejetony (TV seriál)
Tom (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Body by Jake (S06E23)
I Pray the Lord My Stove to Keep (S06E22)
Lies My Father Told Me (S06E21)
další epizody (11)
1993 Roseanne (TV seriál)
White Trash Christmas (S06E12)
The Driver's Seat (S06E11)
Thanksgiving 1993 (S06E10)
další epizody (11)
1989 Open House (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Elvis už odešel
1989 Wedding Band
1986 Slepá justice (TV film)
1984 The Red-Light Sting (TV film)
1983 Bílá orchidej (TV film)
1975 Psí odpoledne

TV seriály

1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Kamarád z mládí (S02E12)
Sami doma (S01E14)
1990 Going Places (TV seriál)
1989 Open House (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1982 Making the Grade (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
The Coach's Daughter (S01E05)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Goodtime Girls (TV seriál)
I'm a Big Girl Now (TV seriál)
The Six O'Clock Follies (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Attention Shoppers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace