foto

Gloria Laino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 For Rosa
2019 I'd Like to Be Alone Now
2017 Actors Anonymous
2016 Lucia, Before and After
2014 Pretty Rosebud
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
Prozření Charlieho Swana III
2010 Hero
Legie
2003 Escape from Cuba
2002 Velký průšvih
2000 Libertad
Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
1998 Svatý muž
1997 Úchyl

TV seriály

2020 Bude líp (TV seriál)
Carbonara (S04E05)
2019 Co děláme v temnotách (TV seriál)
The Trial (S01E07)
Baron's Night Out (S01E06)
City Council (S01E02)
další epizody (4)
The Filth (TV seriál)
2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Búho/Muwan (S01E03)
S.W.A.T. (TV seriál)
Hranice (S01E13)
Goliath (TV seriál)
Tongue Tied (S02E08)
Two Cinderellas (S02E06)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-Seven (S04E13)
Chapter Seventy-Six (S04E12)
Chapter Seventy-Three (S04E09)
American Horror Story (TV seriál)
Sojourn (S08E08)
2017 Superior Donuts (TV seriál)
Wage Against the Machine (S01E11)
Poslední loď (TV seriál)
Chléb a hry (S04E03)
Do středu dění (S04E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Ten Years Later (S09E06)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Šarády se jmény (S02E10)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Severovýchodní bouře (S02E03)
Cukr a bič (S02E02)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
Tráva (TV seriál)
Pět mil od Yetzer Hara (S08E08)
Vidět modře, ucítit sýr a zemřít (S08E03)
1998 Aguamarina (TV seriál)
Mujer de mi vida, La (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 After Lately (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky