foto

Jindřich Nováček

  • nar. 4.1.1980 (37 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jindřich Nováček se narodil 4.1.1980 v Třebíči. Vystudoval Střední průmyslovou školu technickou jako automechanik. Na DAMU vystudoval činoherní herectví. Jeho pedagogové byli Věra Galatíková, Ladislav Mrkvička nebo Jaroslava Adamová.

Na filmových plátnech ho můžete vidět ve filmech Nejkrásnější hádanka, Osudové peníze nebo v pohádce Dilino a čert. Vystupuje také na divadelních prknech. V současnosti ho můžete vídat také na Shakespearovských slavnostech ve hře Zkrocení zlé ženy.

Jakub "Adosek" Adámek

Herecká filmografie

Filmy

2017 My, kteří kráčíme stíny
2010 Osudové peníze (TV film)
2009 Dilino a čert (TV film)
2008 Nejkrásnější hádanka
2007 Začarovaná láska (TV film)
2005 Až kohout snese vejce (TV film)
2003 Kobova garáž (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Traumaplán (S01E01)
2010 Cukrárna (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace