foto

Jindřich Nováček

  • nar. 4.1.1980 (40 let)
    Třebíč, Československo

Biografie

Jindřich Nováček se narodil 4.1.1980 v Třebíči. Vystudoval Střední průmyslovou školu technickou jako automechanik. Na DAMU vystudoval činoherní herectví. Jeho pedagogové byli Věra Galatíková, Ladislav Mrkvička nebo Jaroslava Adamová.

Na filmových plátnech ho můžete vidět ve filmech Nejkrásnější hádanka, Osudové peníze nebo v pohádce Dilino a čert. Vystupuje také na divadelních prknech. V současnosti ho můžete vídat také na Shakespearovských slavnostech ve hře Zkrocení zlé ženy.

Jakub "Adosek" Adámek

Herecká filmografie

Filmy

2020 My, kteří kráčíme stíny
2010 Osudové peníze (TV film)
2009 Dilino a čert (TV film)
2008 Nejkrásnější hádanka
2007 Začarovaná láska (TV film)
2005 Až kohout snese vejce (TV film)
2003 Kobova garáž (TV film)

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Mít trochu štěstí (S03E55)
Změna plánu (S03E51)
Co se má stát, stane se (S03E50)
další epizody (10)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Dluhy se musí platit (S03E31)
Rána pod pás (S03E30)
Polibek brouka (S03E28)
další epizody (32)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nová řešení (S05E17)
Na bitevním poli (S05E16)
Smrt na koberci (S05E14)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
V zajetí vzdálené budoucnosti (S02E09)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Kolotoč (S02E31)
Princezna na hrášku (S02E29)
další epizody (12)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Nová televize (S05E07)
Fitness (S05E06)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Vdovičkář (E07)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Silný kafe (E07)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Výlet (S02E05)