foto

Ondrej Hraška

Biografie

Ondrej Hraška je mladý slovenský herec, známy predovšetkým zo seriálu "Panelák" na TV JOJ, kde hral Marka, nemanželského syna gynekológa Bajzu. Taktiež sa venuje divadlu. Dvakrát sa zúčastnil Scénickej žatvy v Martine. Zahral si aj v seriáli "Mesto tieňov" a vo filmoch "Nebo, peklo ... zem", "Nedodržaný sľub" a "Čas grimás". Taktiež natočil vlastný krátky film s názvom "Veľké maličkosti".

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kryštof
2019 Neistota (studentský film)
Trhlina
2018 Backstage
2017 Idiot (studentský film)
2016 Triptych
2015 Johančino tajemství (TV film)
2014 Láska na vlásku
Slovensko 2.0
2013 Niekde medzi (studentský film)
2009 Nebe, peklo… zem
Nedodržený slib

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2015 True Štúr
2009 Čas grimás

Divadelní záznam

2014 Polooblačno (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Obzri sa v hneve (studentský film)
2017 Don´t Repeat (studentský film)
2016 Triptych

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Obzri sa v hneve (studentský film)
2016 Triptych

Producentská filmografie

Filmy

2017 Padla tma

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)