foto

Salem Ludwig

  • nar. 31.7.1915
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 1.4.2007 (91 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 A Killing on Brighton Beach
2007 Divoši
2005 Life on the Ledge
2002 Nevěrná
2001 Cizí záležitost
2000 Spěchej dál
1998 Objekt mé touhy
Wrestling with Alligators
1997 Džungle
1996 Flux
Ještě na to máme!
1993 Poslíček
1989 Married to the Mob (TV film)
Rodinný podnik
1986 Désordre
Hořkost
1984 Doctor's Story, A (TV film)
1981 Endless Love
1978 Defection of Simas Kudirka, The (TV film)
1976 Další muž
1974 Rehearsal, The
1968 Miluji tě, Alice B. Toklasová!
What's So Bad About Feeling Good?
1966 Three Sisters, The
1963 Ameriko, Ameriko
1958 Never Love a Stranger
1952 Story of Roger Williams, The (TV film)

TV seriály

2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vrah mezi námi (S03E07)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Smíření (S01E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
DNR (S10E03)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Road to Reality (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace