foto

Khleo Thomas

  • nar. 30.1.1989 (30 let)
    Anchorage, Alaska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paint It Red
We, the Coyotes
2016 Soy Nero
2015 Victor
2012 Boogie Town
2010 Company We Keep, The
Krews
2009 Bob Funk
Hurricane Season
2007 The Beautiful Ordinary
2005 Roll bounce
Špína
2004 Kráčející skála
Time Out
Uvidíme na žíněnce (TV film)
2003 Baadasssss!
Díry
2002 Další hroznej pátek

TV seriály

2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Tlaková vlna 2/2 (S05E21)
Tlaková vlna 1/2 (S05E20)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Krvavé diamanty (S08E20)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Dorylus (S04E03)
2010 Famílie (TV seriál)
2007 Dr. House (TV seriál)
Ošklivec (S04E07)
2006 Teachers. (TV seriál)
Substitute (E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Černý výlep (S06E20)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Odpusť a zapomeň (S10E16)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Frankie Muniz HoopLA Celebrity Basketball Event (TV pořad)
1998 Děti to ví nejlíp (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace