foto

Glynis Johns

  • nar. 5.10.1923 (95 let)
    Pretoria, Gauteng , Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Superstar
1995 Zatímco jsi spal
1994 Nezvaný host
The Secret Garden (TV film)
1993 Nukie
1988 Scooby-Doo and the Ghoul School (TV film)
Zelly a já
1984 Spraggue (TV film)
1982 Little Gloria... Happy at Last (TV film)
1975 Mrs. Amworth
1974 Happy Prince, The
1973 The Vault of Horror
1972 Pod Mléčným lesem
1969 Lock Up Your Daughters!
1968 Don't Just Stand There!
1965 Drahá Brigitto
1964 Mary Poppins
1963 Tátovy nápady
1962 The Cabinet of Caligari
The Chapman Report
1960 Poutníci za sluncem
The Spider's Web
1959 Last of the Few
Shake Hands with the Devil
1958 Jiný čas, jiné místo
1957 All Mine to Give
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Loser Takes All
1955 Dvorní šašek
Josephine and Men
1954 Mad About Men
Povaleč
The Seekers
The Weak and the Wicked
1953 Meč a růže
Personal Affair
Rob Roy, the Highland Rogue
1952 Card, The
1951 Appointment with Venus
Encore
Flesh & Blood
Kouzelná skříňka
Není cesty v oblacích
1950 Modrá lampa
State Secret
1949 Dear Mr. Prohack
Helter Skelter
1948 Miranda
Third Time Lucky
1947 Frieda
Ideální manžel
1946 This Man Is Mine
1945 Perfect Strangers
1944 Dům na křižovatce
1943 The Adventures of Tartu
1941 49th Parallel
The Prime Minister
1940 Kdo s koho
The Briggs Family
Zloděj z Bagdadu
1939 On the Night of the Fire
1938 Murder in the Family
Prison Without Bars
South Riding

TV seriály

2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál) - a.z.
Na radu lékaře (S03E16) - a.z.
1988 Coming of Age (TV seriál)
1985 Murder in the Family (TV seriál)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Someone Single, Someone Blue (S01E20)
1963 Glynis (TV seriál)
1956 The Errol Flynn Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2013 Six by Sondheim (TV film) - a.z.
2008 The Age of Believing: The Disney Live Action Classics (TV film)
2004 Supercalifragilisticexpialidocious: The Making of 'Mary Poppins'
2001 Příběh pop music (TV seriál)
1996 Marlene Dietrich: Shadow and Light (TV film)
1967 Heart of Show Business, The (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace