foto

Jiří Untermüller

  • nar. 1.7.1957 (63 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Všude dobře, po smrti nejlíp (studentský film)
1981 Píseň nemilovaného
1980 Meluzína (TV film)
1977 Podivný výlet
1976 Běž, ať ti neuteče
1975 Anna, sestra Jany
1974 Na startu je delfín

TV seriály

2020 Krčín (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Vidět všechno (S04E57)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Lék na vraždu (S03E08)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Otrávená otravou (S01E04)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Bílý svině (S02E03)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Svědectví za mřížemi (E12)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
Smrt zbrojaře (E06)
Právo na prodej (E04)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Odlišnost (S01E10)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Rekonstrukce (S01E07)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Na koho to slovo padne (E12)
1986 Gottwald (TV seriál)

Koncert

2004 Nedbaloviny aneb Pocta Oskaru Nedbalovi (koncert)

Divadelní záznam

2018 Pes baskervillský (divadelní záznam)