foto

Vadim Zacharčenko

  • nar. 19.2.1929
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 2.1.2007 (77 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy
1996 Bělyj prazdnik
Novogodňaja istorija
1995 Jechaj!
Slečna selka
1994 Chagi-Tragger
Master i Margarita
Nokťurn dlja barabana i motocikla
Russkoje čudo
1993 Alfons
My Family Treasure
Strelec něprikajannyj
Tram-tararam, ili buchty-barachty
Zavěščanije Stalina
1992 Ispolnitěl prigovora
Meňaly
Ubijstvo na Ždanovskoj
1991 Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
Čertov pjanica
1990 Naša dača
Propal drug
1989 Prjamaja transljacija
V gorodě Soči ťomnyje noči
Zakon
1988 Dvoje i odna
Guljaščije ljudi
Imja
Jolki-palki
Malá Věra
Pusť ja umru, Gospodi...
Tajna zolotogo bregeta
1987 Christiane
Improvizacija na těmu biografii
Klub ženščin (TV film)
Silneje vsech inych velenij
Vremja letať
1986 Rys vozvraščajetsja
Sekunda na podvig
1985 Netvor
Ot zarplaty do zarplaty
Parašjutisty
1984 Měděný anděl
1983 Bez osobogo riska
Damskoe tango
Karanténa
Ogljanis
Vzjatka. Iz bloknota žurnalista V. Cvětkova (TV film)
Ženatý svobodný
1982 Chraňte muže!
Inspektor GAI
Návrat rezidenta
Ně bylo pěčali
Smerť na vzljotě
1981 My, nižepodpisavšijesja (TV film)
Pochiščenije věka
Prikaz: ogon ne otkryvat
1980 Bělyj sněg Rossii
Nemáte ani zdání
U matrosov nět voprosov!
Věčernij labirint
1979 Garáž
Rizikové povolání
V odno prekrasnoje dětstvo
Vkus chleba
1978 I snova Aniskin (TV film)
Správný kluk
1977 Chomut dlja Markiza
Pojedinok v Tajge
Poseidon spešit na pomošč
Slovo má obhajoba
Transsibiřský expres
1976 Bezottsovshchina
Kolybelnaja dlja mužčin
Legenda o Ullenspiegelovi
Nic a kocour Herkules
Zlatonosná řeka (TV film)
1975 Ztracená expedice (TV film)
1974 Istoki
Poslední setkání
Projisšestvije (TV film)
Ptáci nad městem
1973 První generace
Sibirskij děd
Vozle etich okon...
1972 Podivín z 5. B
Třesky plesky
Za vsjo v otvete
Zemlja, do vostrebovanija
1971 Člověk z druhé strany
1970 Osud rezidenta
1969 Trenér
1968 Mužskoj razgovor
Nikolaj Bauman
Rezidentův omyl
Stalo se v rozvědce
1967 Novinář
Razbuditě Muchina!
Vij
1965 Váš syn a bratr
1964 K noze, Muchtare!
1963 Bolšoj Fitil
Im pokorjajetsja něbo
Sotrudnik ČK
1962 Lidé a zvířata
Veselé historky
1961 První den míru
1959 Ja vam pišu...
Zeljonyj furgon
1958 Očerednoj rejs
Po tu storonu
1957 Jiskry svobody
Tichý Don I.
1954 Škola odvahy

TV seriály

2000 Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)
1987 Vizit k Minotavru (TV seriál)
1976 Dni chirurga Miškina (TV seriál)
Krasnoje i čjornoje (TV seriál)
Žizň i směrť Ferdinanda Ljusa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace