foto

Vadim Zacharčenko

  • nar. 19.2.1929
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 2.1.2007 (77 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy
1996 Bělyj prazdnik
Novogodňaja istorija
1995 Jechaj!
Slečna selka
1994 Chagi-Tragger
Master i Margarita
Nokťurn dlja barabana i motocikla
Russkoje čudo
1993 Alfons
My Family Treasure
Strelec něprikajannyj
Tram-tararam, ili buchty-barachty
Zavěščanije Stalina
1992 Ispolnitěl prigovora
Meňaly
Ubijstvo na Ždanovskoj
1991 Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
Čertov pjanica
1990 Naša dača
Пропал друг
1989 Prjamaja transljacija
В городе Сочи тёмные ночи
Закон
1988 Dvoje i odna
Guljaščije ljudi
Jolki-palki
Malá Věra
Pusť ja umru, Gospodi...
Имя
Тайна золотого брегета
1987 Christiane
Klub ženščin (TV film)
Silneje vsech inych velenij
Vremja letať
Импровизация на тему биографии
1986 Rys vozvrashchayetsya
Sekunda na podvig
1985 Netvor
Parašjutisty
От зарплаты до зарплаты
1984 Měděný anděl
1983 Bez osobogo riska
Damskoe tango
Karanténa
Ogljanis
Ženatý svobodný
Взятка. Из блокнота журналиста В.Цветкова (TV film)
1982 Chraňte muže!
Inspektor GAI
Ně bylo pěčali
Rezident se vrací
Smerť na vzljotě
1981 My, níže podepsaní (TV film)
Pochiščenije věka
Prikaz: ogon ne otkryvat
1980 Bílý sníh Ruska
Nemáte ani zdání
U matrosov net voprosov!
Věčernij labirint
1979 Garáž
Risk - blagorodnoje dělo
V odno prekrasnoje dětstvo
Vkus chleba
1978 I snova Aniskin (TV film)
Správný kluk
1977 'Посейдон' спешит на помощь
Chomut dlja Markiza
Slovo má obhajoba
Transsibiřský expres
Поединок в тайге
1976 Bezottsovshchina
Kolybelnaja dlja mužčin
Legenda o Ullenspiegelovi
Nic a kocour Herkules
Zlatonosná řeka (TV film)
1975 Ztracená expedice (TV film)
1974 Istoki
Poslední setkání
Ptáci nad městem
Происшествие (TV film)
1973 První generace
Sibirskij děd
Vozle etich okon...
1972 Podivín z 5. B
Třesky plesky
Za vsjo v otvete
Zemlya, do vostrebovaniya
1971 Člověk z druhé strany
1970 Osud rezidenta
1969 Trenér
1968 Mužskoj razgovor
Nikolay Bauman
Rezidentův omyl
Stalo se v rozvědce
1967 Novinář
Razbudite Mukhina
Vij
1965 Váš syn a bratr
1964 K noze, Muchtare!
1963 Im pokorjajetsja něbo
Sotrudnik ChK
Большой Фитиль
1962 Lidé a zvířata
Veselé historky
1961 První den míru
1959 Zeljonyj furgon
Я вам пишу...
1958 Po tu storonu
Очередной рейс
1957 Jiskry svobody
Tichý Don I.
1954 Škola odvahy

TV seriály

2000 Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)
1987 Vizit k Minotavru (TV seriál)
1976 Dni chirurga Miškina (TV seriál)
Žizň i směrť Ferdinanda Ljusa (TV seriál)
Красное и чёрное (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky