foto

Eddie Gorodetsky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Don't Try This at Home! (TV film)

TV seriály

2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Máma (TV seriál)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Operace pakůň (S04E22)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Moje doktorka má plyšovou krávu (S01E22)
Šatnu si pamatuju, tebe ne (S01E19)
Snědli jsme hamburgery, máme čepice (S01E17)
další epizody (4)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nepůjdu před ty puberťáky střízlivý (S01E08)
Určitě nechceš skončit s hrbem (S01E05)
2002 Svět podle Jima (TV seriál)
The Pizza Boy (S02E04)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Tooth Is Out There (S05E20)
She's with the Band (S05E17)
Near-Death of a Salesman (S05E14)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
Pride & Prejudice (S04E21)
Judy & Greg (S04E16)
Dharma Does Dallas (S04E15)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Hell No, Greg Can't Go (S04E04)
Talkin' About My Regeneration (S03E20)
The Trouble with Troubador (S03E15)
1999 Dharma & Greg (TV seriál)
Lawyers, Beer and Money (S03E11)
Tie-Dying the Knot (S03E08)
Play Lady Play (S03E04)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Kdo je další dobrovolník (S05E21)
Výstřely nad Bell-Air (S05E15)
1994 Fresh Prince (TV seriál)
Will v průšvihu (S05E06)
Na návštěvě ve Philadelphii (S04E26)
1993 Fresh Prince (TV seriál)
Jez do polosyta (S04E10)
Po setmění (S04E09)
1992 Batman (TV seriál)
Christmas with the Joker (S01E38)
Vinnie & Bobby (TV seriál)
1988 ALF Tales (TV seriál)

TV pořady

1997 Mr. Vegas All-Night Party Starring Drew Carey (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 SCTV Network 90 (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Inkognito
1989 Penn & Teller Get Killed

TV seriály

1995 Brotherly Love (TV seriál)
1994 Fresh Prince (TV seriál)
Svátek matek (S04E23)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Dharma & Greg (TV seriál)
The Mamas and the Papas: Part 2 (S05E24)
The Mamas and the Papas: Part 1 (S05E23)
Tuesday's Child (S05E22)
další epizody (12)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
Previously on Dharma and Greg (S05E12)
A Fish Tale (S05E11)
Dream a Little Dream of Her (S05E10)
další epizody (26)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Boxing Dharma (S04E09)
Charma Loves Greb (S04E08)
Mad Secretaries and Englishmen (S04E07)
další epizody (21)
1999 Dharma & Greg (TV seriál)
Looking for the Goodbars (S03E12)
Lawyers, Beer and Money (S03E11)
Thanksgiving Until It Hurts (S03E10)
další epizody (12)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Randy's a Wrangler (E20)
další epizody (11)
Máma (TV seriál)
Big Sad Eyes and a Wrinkled Hot Dog (S07E20)
Texas Pete and a Parking Lot Carnival (S07E19)
A Judgy Face and Your Grandma's Drawers (S07E18)
další epizody (10)
2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Splitting the Hairs (E11)
Ice Cream for Breakfast (E10)
We Were Beggars, Now We Are Choosers (E09)
další epizody (11)
Máma (TV seriál)
Higgledy-Piggledy and a Cat Show (S07E10)
Tuna Florentine and a Clean Handoff (S07E09)
Hot Butter and Toxic Narcissism (S07E08)
další epizody (19)
2018 Máma (TV seriál)
Foot Powder and Five Feet of Vodka (S06E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky