foto

Nancy Kyes

  • nar. 19.12.1949 (67 let)
    Falls Church, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Šéfka (TV film)
1982 Halloween 3
Not in Front of the Children (TV film)
1981 Halloween 2
1980 Mlha
1978 Halloween
The Sea Gypsies
1976 Přepadení 13. okrsku

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

TV pořady

2010 Halloween: The Inside Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace