foto

Kimberly Oja

  • nar. 21.2.1969 (49 let)
    Arcadia, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Channels
2003 Spas nás před Evou
2001 Operace Boeing 747
1997 Justice League of America (TV film)
Riot (TV film)
Svatba sjednaná v nebi (TV film)
1996 Příběh doktora Fleisse (TV film)
The Rockford Files: Godfather Knows Best (TV film)
1995 Clinic, The
1992 Šéfka (TV film)
1991 Lucy & Desi: Before the Laughter (TV film)
Proměna

TV seriály

2006 O.C. (TV seriál)
The Metamorphosis (S04E04)
The Avengers (S04E01)
The Man of the Year (S03E24)
další epizody (4)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojník (S02E12)
O.C. (TV seriál)
The Risky Business (S02E18)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Secret (S01E12)
The Outsider (S01E05)
další epizody (4)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Vyvolávání duchů / Tlusťoch a televize / Vdova / Imaginární kamarád / Výzva v rádiu (S01E03)
1995 The Crew (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Křídla (TV seriál)

TV pořady

1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace