foto

Kimberly Oja

  • nar. 21.2.1969 (51 let)
    Arcadia, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Channels
2003 Spas nás před Evou
2001 Operace Boeing 747
1997 Justice League of America (TV film)
Riot (TV film)
Svatba sjednaná v nebi (TV film)
1996 Příběh doktora Fleisse (TV film)
The Rockford Files: Godfather Knows Best (TV film)
1995 Clinic, The
1992 Šéfka (TV film)
1991 Lucy & Desi: Before the Laughter (TV film)
Proměna

TV seriály

2006 O.C. (TV seriál)
The Metamorphosis (S04E04)
The Avengers (S04E01)
The Man of the Year (S03E24)
další epizody (4)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojník (S02E12)
O.C. (TV seriál)
The Risky Business (S02E18)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Secret (S01E12)
The Outsider (S01E05)
další epizody (4)
2002 Syn pláže (TV seriál)
Bad News, Mr. Johnson (S03E14)
Jailhouse Notch: Part 2 (S03E13)
Taco Lips Now: Part 1 (S03E12)
další epizody (14)
2001 Syn pláže (TV seriál)
Booger Nights (S02E15)
Area 69 (S02E14)
Grand Prix (S02E13)
další epizody (15)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
Mario Putzo's 'The Last Dong' (S01E13)
Attack of the Cocktopuss (S01E12)
A Star Is Boned (S01E11)
další epizody (13)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Amorův šíp (S08E20)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Vyvolávání duchů / Tlusťoch a televize / Vdova / Imaginární kamarád / Výzva v rádiu (S01E03)
Frasier (TV seriál)
Frasierova vymyšlená přítelkyně (S05E01)
1995 The Crew (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 The Howard Stern Radio Show (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky