foto

Alina Andrei

  • nar. 25.3.1978 (41 let)
    Brasov, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Mercenary
2017 Imbroglio
2015 Risk for Honor
2014 Očista: Anarchie
2013 Samantha Rogers: Žena v ringu
2008 Stiletto
2006 Stranger in the Doorway
2005 Crusader, The
Reverb
2004 Dream of Alvareen, The
2002 Callous Sentiment

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Impact (S02E01)
2017 Ghosted (TV seriál)
Lockdown (E04)
The Orville (TV seriál)
Krill (S01E06)
2016 Kingdom (TV seriál)
No Fault (S02E12)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight of the Zodiac (E08)
Kancl (TV seriál)
Noční tah (S04E11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Návnada (S05E02)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Souboj kouzel (S08E08)
2004 LAX (TV seriál)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky