foto

Mike 'Nug' Nahrgang

  • nar. Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Country Crush
2015 Night Cries
2009 Než řekneš ano (TV film)
2008 Guru lásky
Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2007 Ozvěny mrtvých: Návrat (TV film)
2006 Cesta za Vánocemi (TV film)
Hluboko pod kůží
2005 Golfový sen
2004 All You Got
First Time Caller
Ham & Cheese
Kostka 0
2003 Případ Mahowny
2002 Tuxedo
Vometáci

TV seriály

2018 Cardinal (TV seriál)
Red (S02E01)
Mary Kills People (TV seriál)
The Connection (S02E02)
2017 People of Earth (TV seriál)
Always a Day Away (S02E04)
Agresivní virus (TV seriál)
Belly of the Beast (S04E05)
2014 Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Rocket Monkeys (TV seriál)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
Monster Warriors (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2003 Seán Cullen Show, The (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace