foto

Peter McDonald

  • nar. 28.1.1972 (48 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fanny Lye Deliver'd
2017 England Is Mine
2013 The Stag
2012 Titanic (TV film)
2011 Příliš mnoho tajemství
2009 Prokletý klub
2006 The Family Man (TV film)
2005 Popravčí
2004 Spin the Bottle
2001 Dohola
Žádné boží zprávy
2000 Hlasy v hlavě
Nora
Opportunists, The
Saltwater
When Brendan Met Trudy
1999 Feliciina cesta
Kapitán Jack
1997 Byl jsem dole

TV seriály

2019 Dublin Murders (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2018 Finding Joy (TV seriál)
2017 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Murder (TV seriál)
The Third Voice (E01)
Thirteen (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Moone Boy (TV seriál)
A Bucket List for George Gershwin (S03E06)
Bells 'N' Smells (S03E05)
Unidentified Feckin' Objects (S03E04)
další epizody (6)
2014 Moone Boy (TV seriál)
The Boyle Wedding (S02E06)
Stags and Hens (S02E05)
Handball Duel (S02E04)
další epizody (6)
Ripper Street (TV seriál)
Live Free, Live True (S03E07)
2012 Moone Boy (TV seriál)
The Bell-End of an Era (S01E06)
Godfellas (S01E05)
Dark Side of the Moone (S01E04)
další epizody (6)
2010 Your Bad Self (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2002 Fergus's Wedding (TV seriál)
2000 Paths to Freedom (TV seriál)
1998 Kings in Grass Castles (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The Stag

Režijní filmografie

Filmy

2011 Mše svatá

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky