foto

Peter McDonald

  • nar. 28.1.1972 (45 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 England Is Mine
2013 The Stag
2012 Titanic (TV film)
2011 Příliš mnoho tajemství
2009 Prokletý klub
2006 Family Man, The (TV film)
2005 Popravčí
2004 Spin the Bottle
2001 Dohola
Žádné boží zprávy
2000 Hlasy v hlavě
Nora
Opportunists, The
Saltwater
When Brendan Met Trudy
1999 Feliciina cesta
Kapitán Jack
1997 Byl jsem dole

TV seriály

2017 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Murder (TV seriál)
The Third Voice (E01)
Thirteen (TV seriál)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Live Free, Live True (S03E07)
2012 Moone Boy (TV seriál)
2010 Your Bad Self (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2002 Fergus's Wedding (TV seriál)
2000 Paths to Freedom (TV seriál)
1998 Kings in Grass Castles (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The Stag

Režijní filmografie

Filmy

2011 Mše svatá

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace