foto

Larry Reynolds

  • nar. Brockport, New York, USA
  • zem. 14.3.1996
    Orangeville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Sins of Silence (TV film)
1995 Silence of Adultery, The (TV film)
1994 PCU - Univerzita nebo klášter
Zděšení
1992 Chyťte vraha (TV film)
1991 Manželské rošády
Tajemná záře
1989 Final Notice (TV film)
Poslední svědek
Vítej domů
1986 Christmas Eve (TV film)
Doživotí (TV film)
Vražedný aerobic
1985 Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks
Killzone
1984 Charlie Grant's War (TV film)
1983 Case of Libel, A (TV film)
1981 A Whale for the Killing (TV film)
Mlčení severu
Valentýnská pomsta
1980 Nic osobního
Overkill: Skrz peklo do skutečnosti
1979 Laťka (TV film)
1977 Welcome to Blood City
1976 Shoot
1973 Thanksgiving Treasure, The (TV film)
1972 When Michael Calls (TV film)
1970 Homer
1969 Change of Mind
My Side of the Mountain

TV seriály

1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
Shining Time Station (TV seriál)
1988 Starting from Scratch (TV seriál)
T. and T. (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)
1969 McQueen (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 Scarlett Hill (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1958 Cannonball (TV seriál)
Heritage (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace